Calculator Asigurarea de Locuinte Obligatorie - Comanda online

Calculatoarele de mai jos va permit sa comandati Asigurarea obligatorie de locuinta in functie de datele dumneavoastra. Completati campurile din calculatoare conform optiunii dumneavoastra si apoi apasati butonul 'Comand Acum' sau 'Calculeaza'

Momentan calculatorul este indisponibil datorita modificarilor legislative.

Ne cerem scuze si va multumim pentru intelegere!


Calculator Asigurare de Locuinte - Comanda online Asigurare de Locuinte

Asigurarea locuintei este una dintre cele mai importante asigurari. Fenomenele naturale, calamitatile, incendiul, explozia pot duce la pierderea unor valori insemnate. Inundatiile sau cutremurele sunt practic imposibil de prevenit sau de evitat, in timp ce pentru incendii sau explozii se pot gasi solutii de evitare a pagubelor.

Optiunile pentru incheierea asigurarii de locuinta sunt:
  1. asigurarea locuintei + asigurarea bunurilor;
  2. asigurarea locuintei si/sau bunurilor + asigurarea de accidente a membrilor familiei;
  3. asigurarea locuintei si/sau bunurilor + asigurarea de raspundere civila fata de terti

Ce se poate asigura:
  1. cladiri si alte constructii: cladiri si constructii speciale (cu exceptia terenului) precum si elemente fixe si detasabile de fundatie sau impamantare, instalatii fixe hidraulice, igienico-sanitare, de incalzire, lifturi, instalatii fixe de iluminat, instalatii de aer conditionat, toate aferente cladirilor;
  2. bunuri casnice: mobilier, aparatura electrocasnica si electronica, lenjerie, incaltaminte, imbracaminte, covoare, perdele, efecte personale, etc. cu exceptia banilor, pietrelor pretioase, bijuteriilor, marcilor postale, tablourilor, sculpturilor, colectiilor sau altor obiecte cu valoare artistica, stiintifica sau istorica.
Riscurile pentru care se acorda despagubiri sunt: incendiu, trasnet, explozie (de gaze sau aburi), caderea pe cladire a aparatelor de zbor sau parti ale acestora si obiecte transportate de acestea, cutremur de pamant, inundatie, furtuna, grindina, ploaie torentiala, prabusiri sau alunecari de teren, greutatea stratului de zapada, avarii accidentale ale instalatiilor de apa, canal, sau incalzire, inundarea apartamentelor cu apa provenita de la vecini, pagube produse datorita actiunii rauvoitoare a unor persoane (terorism, vandalism), furt prin efractie al bunurilor.

Asigurarea locuintei este obligatorie si se poate incheia oricand in cursul anului.
BursaAsigurarilor