Administratori fonduri de pensii


Alico Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Administrat Pivat S.A..

American Life Insurance Company (Alico) este o companie MetLife, Inc., reprezentata in Romania prin Alico Asigurari Romania S.A. (Alico Asigurari) si Alico Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Administrat Privat S.A. (Alico Pensii). La 1 noiembrie 2010, MetLife, Inc. a achizitionat Alico si, ca urmare a acestui acord, Alico Asigurari si Alico Pensii sunt acum companii afiliate MetLife, Inc.

Cu o prezenta de peste 10 ani in Romania, Alico ocupa o pozitie strategica in piata asigurarilor de viata si de pensii administrate privat, oferind produse diversificate, special construite pentru a raspunde nevoilor variate ale clientilor nostri.

BRD Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private S.A.

BRD Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private S.A. este o societate pe actiuni care are ca obiect de activitate administrarea unui fond de pensii private obligatorii si a unui fond de pensii private facultative.
BRD Pensii reuneste experienta si valorile a doua mari companii, lideri in domeniul lor: experienta bancara a BRD - GROUPE SOCIETE GENERALE si experienta in pensii si asigurari de viata a SOGECAP.

Generali Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private S.A

S.C. Generali Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private S.A.  a fost infiintata la inceputul lunii iulie a anului 2007, in Bucuresti, in contextul in care Romania se pregateste pentru introducerea sistemului de pensii private obligatorii.

Obiectul de activitate al companiei il constituie atat administrarea unui fond privat de pensii obligatorii-Pilonul II , cat si administrarea unui fond privat de pensii facultative-Pilonul III cu activitati de colectare,administrare si investire.

Eureko Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private S.A

Ai asigurat acces permanent la informatii complete despre contul tau individual prin intermediul Contact Center-ului dedicat, al Portalului Web si al Portalului de Voce (lansat in premiera in Romania). Astfel stii exact:    
   - Care este valoarea contributiilor virate pana la un moment dat
   - Cate unitati de fond ai acumulat la fiecare contributie
   - Care este valoarea unei unitati de fond precum si istoricul preturilor
   -  Care este activul net aferent contului tau individual
 Eureko Pensii administreaza conturile individuale detinute la Fondul de Pensii Administrat Privat Eureko de peste 350.000 de romani.

ASIROM-CONCORDIA Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Facultative SA

Fondul de pensii facultative CONCORDIA MODERAT este autorizat de Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private cu Decizia nr.350/20.08.2008, inregistrat in Registrul CSSPP cu codul FP3-1095.
Administratorul fondului de pensii facultative este S.C. ASIROM–CONCORDIA  SOCIETATE DE ADMINISTRARE A FONDURILOR DE PENSII FACULTATIVE S.A. inregistrata in Registrul CSSPP cu codul SAP-RO-9193191.

S.A.I. RAIFFEISEN Asset Management SA

"Societatea este o subsidiara a grupului RAIFFEISEN in Romania si are ca obiect de activitate administrarea investitiilor, fiind totodata liderul pietei fondurilor deschise de investitii din Romania. RAIFFEISEN Asset Management promite ca aduce clientilor expertiza locala si internationala a grupului austriac in domeniul administrarii fondurilor mutuale si de pensii, recunoscuta la cel mai inalt nivel in Europa Centrala si de Est. RAIFFEISEN Asset Management a fost autorizata sa administreze fonduri de pensii facultative prin Decizia CSSPP nr. 44 din 13 iulie 2007."

OTP Garancia Asigurari SA

"OTP Garancia Asigurari este denumirea sub care functioneaza, pe piata romaneasca de asigurari, cea de-a cincea filiala de asigurari a OTP Group, unul dintre cele mai importante grupuri financiare din Europa Centrala si de Est.

OTP Group a patruns pe piata romaneasca de asigurari la sfarsitul anului 2005, prin achizitionarea a peste 99% din actiunile societatii Asigurarea Ceccar Romas S.A.

OTP Garancia Asigurari a fost autorizata sa administreze fonduri de pensii facultative prin Decizia CSSPP nr. 28 din 27 iunie 2007. Compania este parte a grupului financiar de origine maghiara OTP, prezent in Romania si prin OTP Bank."

Allianz-Tiriac Pensii Private

Allianz-Tiriac Pensii Private a fost infiintata in martie 2007

Obiectul de activitate al societatii se refera la colectarea, administrarea, investirea activelor fondurilor de pensii private in conditii cat mai bune de profitabilitate, pe principiul diversificarii riscului si administrarii prudentiale in interesul fiecarui participant.

BCR Asigurari de Viata SA

"Incepand cu luna aprilie a anului 2007, BCR Asigurari de Viata activeaza si pe piata pensiilor facultative, fiind autorizata de CSSPP ca si Administrator de fonduri de pensii facultative prin Decizia nr. 8 din 24 aprilie 2007. Compania se bazeaza pe aceasta si pe sprijinul actionarilor, cel mai mare grup financiar din Romania - Grupul BCR, detinut in prezent de catre austriecii de la ERSTE Bank."

BursaAsigurarilor