Avantajele colaborarii cu un service auto partener cu societatile de asigurare


Data: 23.07.2015

Reparatiile masinilor acoperite de polite RCA si CASCO efectuate de service-urile auto in colaborare cu societatile de asigurare sunt importante deoarece, nu de putine ori, soferii s-au confruntat cu riscul neplatii daunelor din partea asiguratorilor. Situatia dificila pe care o traverseaza societatile de asigurari din Romania afecteaza uneori calitatea serviciilor de despagubire, de aceea este bine sa apelati la un service auto care presteaza servicii de calitate, pentru a nu fi afectata calitatea lucrarilor de reparatii.

Pentru a raspunde cat mai bine cerintelor clientilor sai si pentru micsorarea timpului de reparatie si de preluare a masinii, TOP LAC AUTO SERVICE a incheiat contracte pentru reparatii Casco si reparatii RCA cu cele mai importante societati de asigurare.

TOP LAC AUTO este un service auto care se afla intr-o relatie de buna colaborare cu societati de asigurari din Romania precum: Allianz-Tiriac, Generali, Omniasig, Groupama, Garanta, City Insurance, Astra, Carpatica, Euroins, Uniqa, Asirom. TOP LAC AUTO vine in ajutorul victimelor unui accident rutier, prin decontarea directa de catre societatea de asigurare la care soferul vinovat detine o polita RCA.

Societatile de asigurari nu pot impune victimelor service-ul unde se va efectua reparatia autovehicului. Singura persoana care decide este utilizatorul sau proprietarul ei. In cazul in care se apeleaza la un service auto partener cu una din societatile de asigurare auto din Romania, clientii pot beneficia de despagubiri RCA, despagubiri CASCO sigure si rapide.

TOP LAC AUTO are o experienta de 20 de ani de activitate si decontari directe cu societatile de asigurari pentru daune auto din accident pe RCA sau CASCO.

toplac20

Colaborarea cu asiguratorii are un rol deosebit atat pentru unitatea reparatoare, cat si pentru societatea de asigurari. Societatea de asigurari joaca un rol foarte important in reparatia masinii dumneavoastra, de aceea TOP LAC AUTO ofera clientilor sai reparatii auto in caz de daune accident cu decontare directa si rapida cu cele mai mari societati de asigurari din Romania.

Datorita profesionalismului de care a dat dovada de-a lungul timpului, TOP LAC AUTO a fost ales Centru daune Allianz Tiriac, unde puteti beneficia de constatari daune, intocmirea si rezolvarea dosarelor de daune intr-un timp foarte scurt.

Principalul avantaj al apelarii la un service auto cu acord de decontare directa este acela ca proprietarul automobilului nu mai trebuie sa achite reparatia si sa astepte apoi plata despagubirilor de la societatea de asigurari, ci se va bucura de efectuarea in regim prioritar a reparatiilor auto pe RCA si CASCO, preluandu-si autovehiculul in timpul cel mai scurt in perfecta stare de functionare.

toplac30

TOP LAC AUTO este un service daune auto agreat si de Generali, Omniasig, Groupama, Garanta, City Insurance, Astra, Carpatica, Euroins, Uniqa, Asirom, asadar daca ai asigurarea RCA sau CASCO la una din societatile de asigurari mentionate si ai fost implicat intr-un accident sau ai gasit masina lovita in parcare, atunci apeleaza cu incredere service-ul auto TOP LAC AUTO.

TOP LAC AUTO ofera gratuit si servicii de asistenta rutiera 24/24, masina la schimb in functie de complexitatea si costul reparatiilor, tractarea autoturismului avariat, informare si consiliere privind deschiderea dosarului de daune. Un consilier daune auto va sta la dispozitie pentru a va informa cu tot ce aveti de facut.

toplac40

Alege sa iti repari masina la un service auto partener cu societatile de asigurari si vei beneficia de nenumarate avantaje: reparatii auto cu decontare directa pentru daune auto cu societatile de asigurari partnere, lucrari efectuate rapid si corect, tractare gratuita, masina la schimb, consiliere daune. In plus, te vei bucura de profesionalismul si experienta in domeniu a angajatilor, lucrarile de reparatii auto realizandu-se in cele mai bune conditii, cu dotarile necesare.

Articole Asigurarea Auto Casco »

Porsche Finance Group aniverseaza 15 ani pe piata din Romania

Porsche Finance Group (PFG) aniverseaza 15 ani de activitate in Romania. Cu aceasta ocazie, PFG a...

Clientii UNIQA pot plati primele de asigurare prin reteaua PayPoint

Incepand cu luna noiembrie, clientii UNIQA Asigurari pot plati sumele aferente politelor de...

GOTHAER lanseaza o platforma online dedicata vanzarii asigurarilor de garantie de participare la licitatie

Gothaer Asigurari Reasigurari a lansat prima platforma din Romania care permite clientilor sai sa...

LeasePlan Romania lanseaza platforma de CSR 'Sigur la drum'

LeasePlan Romania a lansat in luna decembrie platforma de responsabilitate sociala "Sigur la drum",...

Generali a lansat doua pachete de asigurari personalizate pentru IMM-uri

Generali Romania a lansat doua pachete de asigurari personalizate, dedicate intreprinderilor mici...

Articole Actualitate »

Viitorul RCA sta sub semnul online-ului?

Un proiect ASF de modificare a Normei 23/2014 ce vizeaza asigurarea obligatorie RCA ar putea aduce...

Sistemul asigurarilor din Romania se apropie de varful istoric din 2008

Produsele de asigurari au inregistrat cei mai importanti indici de crestere in contextul general al...

Guvernanta corporativa pentru operatorii din pietele financiare nebancare – in atentia ASF

Societatile care opereaza pe pietele financiare nebancare si care sunt autorizate, reglementate si...

De ce avem nevoie de asigurari de sanatate private

Cu o asigurare de sanatate privata obtii nu doar plata tratamentului, ci in plus esti incurajat sa...

Fondul de Garantare a Asigurarilor cere creditorilor Astra sa trimita cereri de despagubire

Despagubirea clientilor defunctei Astra Asigurari se dovedeste a fi un proces anevoios, nu numai...

BursaAsigurarilor