Banca Comerciala Romana (BCR) a lansat, joi, proiectul birourilor regionale, denumite `EU Office BCR`, la Piatra Neamt, care va fi prezentat in perioada urmatoare in cele sapte regiuni de dezvoltare, in cadrul unui turneu organizat de banca, au declarat oficialii BCR.
`EU Office BCR asigura o informare complexa si completa pentru clientii bancii clientilor bancii cu privire la implicatiile aderarii Romaniei la structurile europene`, a declarat Dan Bunea, vicepresedintele executiv al BCR, in cadrul conferintei cu tema `BCR - Partenerul dumneavoastra pentru proiecte europene de succes`, organizat joi, la Piatra Neamt..
BCR va oferi, prin intermediul birourilor regionale care vor fi deschise in cele sapte regiuni de dezvoltare, atat servicii de consultanta, cat si o gama larga de produse destinate finantarii sau cofinantarii proiectelor de investitii, in vederea cresterii gradului de accesibilitate al partenerilor bancii la fondurile europene. Birourile regionale `EU Office BCR` vor oferi informatii pentru intreprinderile mici si mijlocii si autoritatile locale interesate in obtinerea de finantari din fondurile structurale care vor fi alocate Romaniei de Uniunea Europeana, incepand din 2007, potrivit oficialilor bancii.
Banca Comerciala Romana este cea mai importanta banca din Romania, cu active de peste 11 miliarde euro. Potrivit estimarilor, la sfarsitul anului 2006, activele BCR vor ajunge la aproximativ 13 miliarde euro.
Banca are in prezent 455 sucursale si agentii in intreaga tara, avand unitati in majoritatea oraselor cu peste 10.000 de locuitori.
BCR a avut un profit brut de 210 milioane euro (aproximativ 741 milioane lei) dupa primele opt luni ale anului 2006, cu 50,5% mai mare decat in acelasi interval din 2005, potrivit datelor oficiale ale bancii.
Profitul net dupa opt luni, dupa impozitare si participatii minoritare, a fost de 177,8 milioane euro (627 milioane lei), cu 50,2% mai mare decat se inregistrase dupa primele opt luni din 2005.
Indicatorul cost/venit al BCR s-a imbunatatit, fiind de 51,9% la sfarsitul lunii august, fata de 56,2% in august 2005. Rentabilitatea fondurilor proprii (ROE - return of equity) a ajuns la 23,9% in august 2006, fata de 17,9% cu un an in urma.
Sursa: www.wall-street.ro
Un proiect ASF de modificare a Normei 23/2014 ce vizeaza asigurarea obligatorie RCA ar putea aduce...
Decontarea directa, cu propria polita RCA, presupune reparea unui autovehicul in baza propriului...
Polita RCA ar putea avea pret variabil, in functie de profilul de risc al beneficiarului, estimat...
Mobilizare generala impotriva maririi RCA Transportatorii din Romania anunta mobilizarea generala...
Anul 2015 ar putea marca o reluare de ciclu pe piata asigurarilor din Romania, sunt de parere...
Un proiect ASF de modificare a Normei 23/2014 ce vizeaza asigurarea obligatorie RCA ar putea aduce...
Produsele de asigurari au inregistrat cei mai importanti indici de crestere in contextul general al...
Societatile care opereaza pe pietele financiare nebancare si care sunt autorizate, reglementate si...
Cu o asigurare de sanatate privata obtii nu doar plata tratamentului, ci in plus esti incurajat sa...
Despagubirea clientilor defunctei Astra Asigurari se dovedeste a fi un proces anevoios, nu numai...